Even voorstellen


Mijn naam is Tessa Hassefras. Ik ben 25 jaar oud.

In 2016 ben ik afgestudeerd als allround schoonheidsspecialiste.  In 2018 ben ik begonnen in mijn eigen salon in Bodegraven. Mijn salon is gevestigd in de sportschool waar ik ook veel te vinden ben.  Naast mijn eigen salon werk ik sinds kort ook bij Change Laser Clinic in Rotterdam. Laseren is helemaal de tijd van nu en kan zo meer ervaring op doen in het vak schoonheidsspecialiste.  Voor mijn vak als schoonheidsspecialiste en masseuse heb ik veel passie en doe dit dan ook met veel plezier.

Het vak schoonheidsspecialiste heeft heel veel mogelijkheden tot uitbreiding. Daarom volg ik ook cursussen om up-to-date te blijven van alle nieuwe trends. Afgelopen oktober was ik gestart met de opleiding tot pedicure. Deze opleiding heb ik succesvol behaald. Ik ben nu officieel pedicure! Daarnaast ben ik ook bezig met mijn studie tot huidtherapeut. Deze studie zal 4 jaar duren, maar kijk er nu al naar uit dat ik mijzelf huidtherapeut mag noemen! En jullie kennis mag laten maken met heel veel mooie behandelingen. 

In mijn salon werk ik momenteel met twee merken: Botanical Beauty en Puurr. Ik vind het zelf heel erg belangrijk om zo natuurlijk mogelijk te werken. 

"Als je ‘t niet kan opeten,
moet je het ook niet op
je huid smeren”

Botanical Beauty is  100% natuurlijk en Puurr 95% tot 100% natuurlijk. Eventuele nieuwe cursussen van deze merken op het gebied van  gezichts- en lichaamsbehandelingen zal ik blijven volgen.

Ben jij nieuwsgierig naar mijn behandelingen of kan ik je ergens anders mee helpen? Neem dan contact met mij op en dan kijken we samen naar jou wensen. 
Ik heb er zin in, jij ook?