'' Wie wil er nou geen verzorgde, gezonden nagels en voeten''? 

Gellak & Pedicure

In deze tijd heb je zoveel verschillende manieren om je nagels te laten doen. Acryl, gel nagels, en gellak. Ik ben zelf heel erg fan van gellak. Veel vrouwen hebben het probleem dat hun nagels snel afbreken, er niet gezond uit zien of niet kunnen stoppen met nagels bijten. Gellak is een goede oplossing om je nagels er mooier uit te laten zien, steviger worden en dat je niet meer gaat nagelbijten. Je wilt toch met trots je handen kunnen laten zien en niet je handen willen verbergen omdat je er zo voor schaamt?. Maar wat is gellak eigenlijk en waarom zou je niet voor gelnagels of Acryl moeten kiezen? 

 Het voordeel van gellak is dat de lak niet na enkele dagen al begint af te bladderen, maar 2 tot wel 3 weken mooi blijft zitten. Hoe lang de gellak blijft zitten is afhankelijk van de conditie van je nagels. Bij het aanbrengen van gellak wordt eerst een basecoat aangebracht, daarna een dubbele kleurlaag en vervolgens een topcoat. Het verschil met gelnagels is dat er nu geen extra laag gel onder de gellak komt, die de nagels extra verstevigen. Daarnaast kan gellak, in tegenstelling tot gel, er eenvoudig vanaf geweekt worden. Gelllak is ideaal voor wie van nature mooie nagels heeft en lang wil kunnen genieten van gekleurde nagels. Is dit iets wat jij graag al een keertje wilde? Onderneem dan actie en klik hieronder op een van de opties!

Sinds afgelopen oktober ben ik begonnen met mijn pedicure opleiding. Ik zou in in Januari klaar zijn en dan kunnen gaan starten met pedicure behandelingen geven. Helaas door de corona is dit wat uitgesteld, Sinds afgelopen maand ben ik dan officieel pedicure. Ik heb mijn pedicure opleiding gehaald! Ik ben geen medisch pedicure maar basis pedicure.

Ik kijk er naar uit om alles wat ik geleerd heb toe te kunnen passen in de praktijk en mensen happy de deur uit te laten gaan. Ik vind dat verzorgde en gezonde voeten heel belangrijk zijn. Je staat heel de dag op je voeten en die moet je ook goed verzorgen. Hiermee wil ik mensen graag helpen! Ook hiervoor kunnen jullie bij mij terecht!

Minimanicure

Jouw handen worden tip top verzorgt! Deze behandeling is zonder lak/gellak

€21,95

Minimanicure met Gellak

Jouw handen worden tip top verzorgt met als afsluiter mooie gelakte nagels met gellak.

€27,00

gellak verwijderen

Jou nagels worden verweekt zodat ik de gellak er netjes af kan halen zonder dat ik de nagels beschadig. 

€12,00

Pedicure

Last van een ingegroeide nagel? likdoorn en/of eelt? Tijdens een pedicure behandeling word dit allemaal behandeld. Ik zorg ervoor dat je weer met gezonden voeten naar buiten stapt. Je kan deze behandelingen ook combineren met gellak of een normale lak. Leuk voor in de zomer!

€33,00 zonder lak/gellak
€43,50 inclusief lak
€46,50 inclusief gellak