Mogelijk heb je in de afgelopen periode veel stress ervaren, zit je minder lekker in je vel of kamp je met stijve spieren en gewrichten

Waarom een massage?

De afgelopen tijd of misschien wel tijden zijn moeilijk geweest. De werkdruk ligt hoog, mensen nemen vaak te weinig ontspanning en alles kropt zich op. Het gevolg is een gespannen lijf.

Het lichaam heeft ook ontspanning nodig en een massage kan daar verlichting brengen. Veel mensen gunnen het zich zelf niet, of vinden de stap om een behandeling te boeken spannend en zijn bang dat ze niet tot rust kunnen komen.  Ik kan mij dat goed voorstellen.

Daarom luister ik altijd goed naar wat de klant aangeeft, waar zit de spanning en welke druk vindt de klant fijn. Het is namelijk belangrijk dat je je op je gemak voelt. Ik vind het dus belangrijk dat je je op je gemak voelt. Niet alleen het veilig en op je gemak voelen is belangrijk ook de ervaring van de masseuse is van belang voor een ontspannen en goede massage . Alles moet immers kloppen aan een massage.

Tijdens mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik gemerkt dat ik het vak als Masseuse enorm leuk vind. Ik ben mij er ook meer in gaan verdiepen.

Drie jaar geleden heb ik de cursus tot Wellness masseuse afgerond en ben ik aan de slag gegaan bij  ''Elysium'' in Bleiswijk. Hier heb ik veel massages gegeven en nieuwe technieken geleerd. Ik heb er met plezier gewerkt en ben echt gegroeid.

Ik ben inmiddels gestopt bij het Elysium en ben verder gegaan in mijn eigen salon. Ik wil graag nog meer cursussen gaan volgen zodat ik mijn behandelingen steeds meer kan uitbreiden.
Ontspanning is echt belangrijk voor de mens . Steeds meer mensen gaan dat ook beseffen en nemen de stap om toch een afspraak te maken voor een massage.

Alleen nu jij nog!  Onderneem actie en klik op een van de onderstaande opties

Ontspannings-massages

Lichaamsmassage 60 minuten 
€60,00

Rug, nek en schouders massage 30 minuten
€42,50

Lichaamsmassage achterzijde van het lichaam 45 minuten
€51,50


Indiaanse hoofdmassage 30 minuten 
€32,50