Ben je nog steeds op zoek naar de perfecte gezichtsbehandeling, maar heb je nog steeds niets gevonden wat echt bij jou past?

Waarschijnlijk ben je vast wel eens voor een gezichtsbehandeling geweest en was het uiteindelijk toch niet helemaal wat je wilde. Wat ik vaak hoor is dat het mensen afschrikt dat ze een huidreactie krijgen zoals, vurige roodheid, pukkeltjes of vlekken van producten waarmee de schoonheidsspecialiste heeft gewerkt. Of tijdens een behandeling waarbij ik vraag om de wenkbrauwen te waxen of epileren, de klant zegt dat dit niet hoeft omdat in een andere salon de wenkbrauwen te dun zijn gemaakt.

Vervelende ervaringen, want je moet je fijn en op je gemak voelen als in de stoel ligt en juist niet gestrest over dingen die eventueel mis kunnen gaan. 

Dit is mij zelf ook wel eens overkomen.

Drie jaar geleden ben ik voor mezelf begonnen. Zelf heb ik vroeger veel last gehad van een onrustige huid. Van alles heb ik geprobeerd maar niets leek te werken op langere termijn.

Totdat ik begon met het gebruiken van natuurlijke producten. Mijn huid knapte er enorm van op. Dat heeft mij aan het denken gezet en doen besluiten ook in mijn eigen salon te gaan werken met natuurlijke producten. Ik werk nu met prachtige huidproducten op natuurlijke basis. Mijn hoofdlijn is 'Puurr'. Puurr staat voor Welness en een stukje huidverbetering. Deze combinatie van ontspanning en huidverbetering bevalt mijn klanten goed. Ik ben dan ook blij dat ik deze keuze heb gemaakt!Wil je ook eens van een behandeling met deze producten genieten? Onderneem dan actie en klik  op een van de onderstaande opties!

Puurr Expresse 

De behandeling start met een schouder/nek massage met warme kruidenstempels. Uw gezicht wordt m.b.v. stoom intensief gereinigd.
Hierbij wordt de ontspannende konjacspons gebruikt. Daarna volgt een dieptereiniging met scrub. Na het scrubben krijgt u een heerlijk masker dat wordt in gemasseerd. Tijdens het masker krijgt u ook een ontspannende  hoofdhuid-oor en voetmassage . Als afsluiter wordt er een dag- en nachtverzorging aangebracht.
Let op! Dit is een behandeling zonder het verwijderen van onzuiverheden en zonder epileren/waxen van de wenkbrauwen.

€37,95 
40 minuten

Puurr Zen Base Ritueel

Deze behandeling geeft net iets meer ontspanning dan de expresse behandeling. De behandeling start met een schouder/nek massage met warme kruidenstempels.  Na de kruidenstempel massage wordt het gezicht gereinigd m.b.v. stoom, gevolgd door dieptereiniging met scrub. Ook worden onzuiverheden verwijderd. De wenkbrauwen worden gewaxt of geëpileerd waarna u een massage krijgt van het gezicht schouders en nek. Deze wordt beëindigd met een masker. de behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van afsluiten van een dag- en nachtverzorging. Tijdens deze behandeling komen de kruidenstempels meerdere malen voor. Dit ritueel is ook te boeken in combinatie met het alginaat masker.   €54,00
60 minuten

59,00 (ritueel met alginaat masker)
75 minuten

Puurr Intens Zen Treatment

Deze behandeling start met een intromassage door middel van de kruidenstempels. Na de intromassage wordt het gezicht gereiningd. Dit wordt gedaan door middel van de konnyaku spons. Na het reinigen volgen de dieptereiniging, peeling, epilen/waxen van de wenkbrauwen en het weg halen van onzuiverheden. Dit wordt opgevolgd door bindweefselmassage met massage rollers. Daarna volgt een massage, krijgt u een masker met daarbij een drukpuntmassage van het hoofd/oren en de voeten. De behandeling eindigt met een dag/en of nachtverzorging.

€70,00
80 minuten

Puurr Extra Intens Zen Treatment

Haal je nieuwe huid tevoorschijn en maak hem glad en stralend met de Puurr extra intens treatment. Storende rimpeltjes en pigmentvlekjes worden verzacht. er wordt gestart met het reinigen van het gezicht door middel van de Konnyaka spons. Na het reinigen volgen de dieptereiniging, scrub, Acid peel. Ook worden  onzuiverheden verwijderd, worden wenkbrauwen gewaxt of geëpileerd. Daarna volgt de bindweefselmassage door middel van massage rollers of de Dermaroller met Hylaron Concentraat om echt tot huidverbetering te komen.  Vervolgens volgt  een massage van het gezicht, de schouders en nek die wordt agemaakt met een intensief alginaat masker (keuze uit een intense Lift Age Mask of een Vitamine Mask). Dit masker is 10x voedzamer dan een crèmemasker, rijk aan algen, mineralen en vitamine A, B en C.  De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende dag- en nachtcrème.

€90,00
100 minuten.

Geïnteresseerd om je wenkbrauwen of wimpers te laten doen? Klik dan op een van de opties hieronder.

Waxen en/of epileren.

Wil je graag dat jouw wenkbrauwen mooi in shape worden gebracht?

€12,00

Wimpers en/of wenkbrauwen verven.

Kunnen jou wimpers en/of wenkbrauwen wel een kleurtje gebruiken?

€12,50  voor enkel
€21,50 voor beide

Wimper-extentions

Heb jij altijd al graag lange en volle wimpers gewild? Dan is dit een behandeling voor jou!

€50,00 (one-by-one)
€55,00
  ( 3D)Wimperlifting

Liever geen wimperextentions maar wil je wel graag langere en gekrulde wimpers? Dan is dit wat voor jou!

€42,00 incl. verven
 €37,95 zonder verven 

Ik kom hier vaak voor massages en gezichtsbehandelingen en ben zeer tevreden. Tessa neemt altijd goed de tijd en zorgt ervoor dat je altijd weer heerlijk ontspannen de deur uitloopt. Daarnaast kan je ook uitstekend terecht voor wimperlifting
- Danielle- 

Een hele fijne beautysalon, waar je echt als persoon wordt behandeld en niet als een nummer. Er is tijd voor een praatje, maar ook heerlijke ontspanning. Ik voel me altijd heerlijk als ik hier ben geweest en kan niet wachten tot het weer kan.
- Danielle Oudsten-

Beautysalon N-joy is echt een fijne plek om naar toe te gaan. Ik word altijd goed geholpen. Ook geniet ik altijd van mijn behandeling en val ook regelmatig in slaap omdat het heerlijk ontspannen is.
- Lisanne-

Cadeaubon kopen?

Neem contact met mij op. U kunt dan samen met mij overleggen wat er op de cadeaubon mag komen te staan. De cadeaubon is op te halen bij de sportschool waar mijn salon gevestigd is.